???? Ինչպե՞ս շուրջ 24 տարի առաջ ստեղծվեց «Հալեպ» սննդի արտադրության և խանութների ցանցը։
???? Ի՞նչ խոչընդոտների էին բախվում 90-ականներին Հայաստանում բիզնես սկսողները։
???? Արդյո՞ք հեշտ էր սիրիական համը հայկաստանյան շուկա բերելը։
???? Ինչո՞ւ է կարևոր տեղական փոքր արտադրողների հետ համագործակցությունը։
???? Ինչպե՞ս է «Հալեպը» ստանձնում սոցիալական պատասխանատվություն։
«Բուն զրույց․ Սոցիալական տնտեսություն» հաղորդաշարում զրուցում են Impact Hub Երևանի տնօրեն Գևորգ Պողոսյանը և «Հալեպ» սննդի արտադրության և խանութների ցանցի համահիմնադիր և տնօրեն Ալին Մասրլյանը։