Play Video

Դարեր շարունակ տարբեր ժողովուրդներ ստեղծել են սննդի յուրօրինակ ավանդույթներ, որոնք սերտորեն կապված են եղել իրենց կենցաղի և միջավայրի հետ: Խոհանոցը սերնդեսերունդ կուտակված փորձն էր՝ ինչ, ինչպես ու ինչից պատրաստել: Սակայն ժամանակակից հասարակություններում ավանդական խոհանոցը փոփոխություններ է վերապրում, ինչպես նաև փոխվում է սննդի ընկալումը մարդու կողմից:

ԱպրելաԿերպի նոր հաղորդումը նվիրված է սննդի մշակույթին: Նազելի Օհանյանի զրուցակիցներն են ազգագրագետ Ռուզաննա Ծատուրյանը և գործարար և խոհարար, «Կճուճ» և «Թավա» ռեստորանների հիմնադիր Վարդա Ավետիսյանը:

Դիտեք նաև՝

Search